среда, 2. фебруар 2011.

- 1 – Ostavljaju dojam nesigurnostiČak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad slučajno znaju ostaviti dojam nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac prijeko potreban, a to je jedna od stvari koja najviše hladi muškarce i ubija šanse sljedećeg izlaska ili veze.
Možda ne znate ali takav dojam ostavit ćete ne samo željom za fizičkim kontaktom u javnosti, nego i govoreći ružno o bivšem dečku ili govoreći ružne stari o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem dečku time negativno govorite i o sebi. Pokazujete kako nosite sa sobom prtljagu bivših veza i kako vam je on treba pomoći nositi. Govoreći pak ružno o drugim ženama ostavljate dojam vlastite nesigurnosti, te kako tražite potvrdu ili odobravanje za svoje postupke i ono što jeste.
 - 2 – Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranuMnoge žene rade ovu pogrešku misleći kako su muškarci prvenstveno seksualna bića i misle da ako ga privuku u seksualnom smislu da će uspjeti i u emotivnom.
Žene često spavaju s muškarcem u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma, kao dvije potpuno različite stvari.
 - 3 – Ne znaju prepoznati potencijal za vezuOvu pogrešku bi bilo bolje definirati da žene vrlo često vide potencijal za vezu tamo gdje ga uopće nema. Mnoge žene odluku trebaju li uložiti energiju u neki odnos temelje na privlačnosti, odnosno tome koliko ih neki muškarac privlači. Ukoliko osjećaju snažnu privlačnost, ignorirat će razum i instinkte, te propustiti vidjeti kako taj muškarac nije potencijal za vezu i neće nikada biti.
Sigurno ste često vidjeli druge žene, a možda se i sami našli u vezi koja vas potištuje i u kojoj se ružno osjećate, ili zapeli uz muškarca koji ne želi vezu s vama, to je vjerojatno zbog toga. 
Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale (loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, varanje, udvaranje drugim djevojkama i sl.) već na samom početku i odustati kako biste se poštedjeli daljnjih i sve većih razočarenja.

1 коментар:

  1. youtube-bet-and-you-re-re-re-re-re-re - Videoodl
    YouTube BET and yourerererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererererere youtube to mp3

    ОдговориИзбриши